Napište nám

Vaše jméno a příjmení
Vaše telefonní číslo
Zpráva

Chci více informací

Pro detailnější informace o spořících a investičních možnostech Vám zprostředkujeme konzultaci s investičním specialistou.
Vaše příjmení
Vaše telefonní číslo
PSČ
Poznámka

Protiprodukt

Chci zkonzultovat protiprodukt k hypotéce

Po vyplnění formuláře níže budete propojen s investičním specialistou.
Vaše příjmení
Vaše telefonní číslo
PSČ
Poznámka
Váš požadavek byl úspěšně zaevidován
Brzy budete kontaktován/a investičním specialistou.
Pokračovat na web
>

Conseq Investment Management rozšiřuje svoji nabídku


02.03.2017

Conseq Investment Management rozšiřuje svoji nabídku o 88 otevřených podílových fondů od předních světových správců, jako jsou Allianz, Generali či Black Rock, největší investiční manažer na světě. V nové nabídce naleznou investoři akciové, smíšené i dluhopisové fondy. Nabídka je široká také z pohledu pokrytých teritorií, investičních stylů a témat.

Fondy společnosti BlackRock jsme dosud nakupovali do svých vlastních fondů, jako jsou například fondy fondů Active Invest, fondy Allianz jsme zařazovali do některých institucionálních portfolií. Jelikož chceme svým klientům dopřát co nejširší nabídku, jsme rádi, že se nám podařilo ji doplnit právě o fondy BlackRock, Generali a Allianz. V současnosti tak máme v nabídce téměř 900 podílových fondů od světových investičních manažerů,“ říká Richard Siuda, člen představenstva a ředitel prodeje společnosti Conseq Investment Management.

O společnosti BlackRock

BlackRock, Inc. je americká globální investiční společnost se sídlem v New Yorku, s klienty ve více než 100 zemích. Od svého založení v roce 1988 se postupně vypracovala na největšího investičního manažera s celkovými aktivy pod správou ve výši 5,1 bilionu dolarů.

Allianz Global Investors

Allianz Global Investor je celosvětově působící investiční manažer, patřící pod skupinu Allianz. Působí v celkem 25 lokalitách a spravuje celkem 481 miliard eur. Mezi její klienty patří kromě retailových klientů i velké penzijní fondy, charitativní organizace a další.

Generali Investment SICAV

Generali Investment SICAV je součástí skupiny Generali, jedné z největších pojišťovacích společností na světě. Se 76 tisíci zaměstanci a 72 miliony klientů po celém světě zaujímá skupina Generali vedoucí postavení na trzích západní Evropy.

 

Autor: Conseq Investment Management

Líbil se Vám článek? Podělte se o něj!

Investiční kalkulátor

Chci si naspořit:
V časovém horizontu:
1 rok
40 let
Průměrné zhodnocení:
2 %
7 %
Potřebná měsíční
spořící částka:
0
Chci více informací