Napište nám

Vaše jméno a příjmení
Vaše telefonní číslo
Zpráva

Chci více informací

Pro detailnější informace o spořících a investičních možnostech Vám zprostředkujeme konzultaci s investičním specialistou.
Vaše příjmení
Vaše telefonní číslo
PSČ
Poznámka

Protiprodukt

Chci zkonzultovat protiprodukt k hypotéce

Po vyplnění formuláře níže budete propojen s investičním specialistou.
Vaše příjmení
Vaše telefonní číslo
PSČ
Poznámka
Váš požadavek byl úspěšně zaevidován
Brzy budete kontaktován/a investičním specialistou.
Pokračovat na web
>

Dividendové fondy Pioneer opět do puntíku splnily, co v loňském roce slíbily


31.01.2017

Dlouhodobě úspěšné dividendové fondy Pioneer Investments opět s přehledem dodržely, co slíbily a za rok 2016 investorům vyplatí atraktivní dividendu ve výši až 7 %. Již pátým rokem tak pokračují v úspěšném trendu a z ambiciózních cílů nijak neslevují ani pokud jde o letošek.

Proč jsou dividendové fondy Pioneer stále v kurzu?

Tady je nejméně 5 dobrých důvodů:

  1. Díky modernímu přístupu, flexibilní aktivní správě na globálních trzích a každoročnímu realistickému nastavení výše dividendy, vycházející z aktuálních podmínek na trhu,  se fondům daří vyplácet dividendy, které opakovaně dosahují či dokonce překračují cílované hodnoty.
  2. Do portfolia fondů jsou vybírány společnosti, které vyplácejí vyšší výnos nejen opticky, ale zároveň mají potenciál takový výnos udržet a v budoucnosti jej zvyšovat.
  3. Dlouhodobým investorům nabízejí rozumný kompromis mezi „jistotou“ pravidelného výnosu a přijatelnou mírou rizika krátkodobého kolísání na trzích. Naprostá transparentnost a také atraktivní výše dividendy jsou pro klienty dostatečným přínosem proto, aby překonali obavy z kolísání hodnoty (tržní riziko), které nastává samozřejmě i u těchto fondů.
  4. Plusem pro investory je také fakt, že dividenda je vyplácena bez ohledu na kolísání cen akcií a dluhopisů. Pravidelná výplata dividend až 4x ročně je tak vlastně „chrání“ před sebou samými v období nervozity na trzích. Navíc plyne z kvalitního a bezpečného portfolia a je vyplácena vždy ze zisku společností, kupónů dluhopisů, úroků z půjček, prémií z prodaných krytých opcí. Nikdy z podstaty.
  5. Od letošního roku jsou již všechny tři dividendové fondy Pioneer (PF – European Equity Target Income, PF – Global Multi-Asset Target Income a nově i PF – Global Equity Target Income) klientům k dispozici také v měnově zajištěné třídě do českých korun.

 

… a ještě jeden důvod navíc: Jde o investiční odpověď i pro klienta, který bezelstně říká „Jsem konzervativní, stačí mi 5 %…“, protože by „Riskoval rád, ale s jistotou, víte?“

 

Jaké cíle mají dividendové fondy na rok 2017?

 

Autor: Pioneer Investments

Líbil se Vám článek? Podělte se o něj!

Investiční kalkulátor

Chci si naspořit:
V časovém horizontu:
1 rok
40 let
Průměrné zhodnocení:
2 %
7 %
Potřebná měsíční
spořící částka:
0
Chci více informací